Logo De Overdracht

Slimme diensten

De Overdracht levert u een slim dienstenpakket waarmee u maximaal gebruik kunt maken van de Curriculumbouwer. Zo bieden wij u trainingen op maat, een helpdesk en advies en ondersteuning. Heeft u bijzondere wensen voor de Curriculumbouwer, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij denken graag met u mee!

Trainingen op maat

Voor een goede invoering van de Curriculumbouwer in uw onderwijsinstelling bieden wij u trainingen op maat. Bijvoorbeeld door middel van een train the trainer aanpak wanneer de Curriculumbouwer in uw gehele onderwijsinstelling wordt ingevoerd. Of via workshops die wij op locatie geven. In overleg bepalen we het beste plan voor uw organisatie.

Helpdesk

Wij bieden u een helpdesk tijdens kantooruren. Hier kunt u knelpunten melden en/of ondersteuning vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om snel een oplossing te vinden.

Supporttickets
Wij bieden support op basis van supporttickets voor bijvoorbeeld acht uur ondersteuning. Deze tickets blijven net zo lang geldig tot ze zijn opgebruikt. U betaalt dus niet voor een onnodig supportcontract. U betaalt net zoveel als dat u ondersteuning nodig hebt.

Advies en ondersteuning

Natuurlijk kunnen wij u ook met raad en daad ondersteunen bij uw curriculumontwikkeling. Bijvoorbeeld door advies te geven over de inrichting van het curriculumproces. We bieden u ook extra ondersteuning van de curriculumbouwers bij het realiseren van complexe curricula. Dit kunnen we centraal of op teamniveau verzorgen.

Maatwerk

Heeft u specifieke eisen of wensen? Wij gaan graag in gesprek met u om een oplossing op maat voor uw onderwijsinstelling te maken.

Meer weten?
Bel ons voor een afspraak!

010 501 97 32 of
06 222 41 878

Contactinformatie

Wilt u kennis maken:

De Overdracht bv
A. van Hobokenstraat 12
3161 KS Rhoon

Bel De Overdracht 010 5019732
Mail De Overdracht info@deoverdracht.nl
De Overdracht Home www.deoverdracht.nl
Twitter De Overdracht Twitter
Linked In De Overdracht Linked In

KvK 24260238
BTW NL804908163B01

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Overdracht geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Overdracht is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy statement

De Overdracht respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen "analytics" informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de 'Safe Harbor principles' en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Logo De Overdracht

slimme software voor het onderwijs

© 1995 - 2016 | De Overdracht b.v. | Alle rechten voorbehouden