Logo VBC Curriculumbouwer

Nieuw: de VBC Curriculumbouwer!

Logo VBC Curriculumbouwer

Uniek aanbod voor leden Stichting Praktijkleren

Logo VBC Curriculumbouwer

Snel goede curricula bouwen voor economie- en ict opleidingen

Logo De Overdracht

Slimme software voor het onderwijs

Snel en makkelijk naar curricula van top kwaliteit!

Speciaal voor de leden van Stichting Praktijkleren hebben wij een unieke versie van de Curriculumbouwer ontwikkeld: de VBC Curriculumbouwer. De Stichting Praktijkleren heeft in samenwerking met de MBO Raad BTG ZDV voorbeeld curricula voor u ontworpen. De VBC Curriculumbouwer combineert de kracht van de Curriculumbouwer met alle voordelen van deze voorbeeld curricula. Zo bouwt u snel en gestructureerd curricula van top kwaliteit. Het ontwikkelen van uw curricula was nog nooit zo makkelijk! 

Het gemak van voorbeeld curricula

Met de VBC Curriculumbouwer heeft u een snelle oplossing voor het ontwikkelen van uw onderwijs in handen. De voorbeeld curricula bieden u een geheel uitgewerkt examenplan en een fijn ontwerp voor het beroepsdeel van de kwalificatieprofielen. Hierdoor heeft u direct de beschikking over een inspectieproof examenplan. Ook bent u meteen voorzien van alle informatie tot en met het niveau van de leermiddelen. U hoeft alleen de examens en leerlijnen voor loopbaan en burgerschap, talen en rekenen toe te voegen. Zo ontwikkelt u moeiteloos uw curricula!

Op ieder moment feedback

De VBC Curriculumbouwer maakt het ontwikkelproces voor iedereen transparant. Het is een slim instrument dat het samenspel tussen de onderwijskundige ondersteuners, docententeams en de vaststellers soepel laat verlopen. Hierdoor heeft u altijd inzicht elkaars werkzaamheden. Ook controleert de VBC Curriculumbouwer de samenhang binnen uw curricula. Het checkt ook of de urenplanning voldoet aan de eisen voor wat betreft onderwijstijden en of de leerlijnen en examens de leergebieden dekken. Zo heeft u op ieder moment feedback en curricula die voldoen aan alle eisen!

De VBC curriculumbouwer biedt structuur

De VBC Curriculumbouwer biedt u een heldere leidraad bij het vormgeven van uw onderwijs. Uw teams doorlopen een beproefd stappenplan, waarin alle zaken aan de orde komen. Hierdoor kunt uw team tijdens de ontwerpfase makkelijk met elkaar in overleg. Het stappenplan daagt u uit om extra goed na te denken over de inrichting van uw curricula. Zo ontwikkelt u een overzichtelijk kader, waarbinnen u een samenhangend curriculum bouwt. 

Alle informatie op één plek

Als onderwijsinstelling wilt u eenduidige informatie geven aan studenten, docenten en bedrijven. In de VBC Curriculumbouwer komt alle informatie samen op één plek. Zo vindt u alle gegevens van uw curricula, examenplannen en leermiddelenlijsten in de VBC Curriculumbouwer. Deze informatie gebruikt u onder andere voor uw roosters of voorlichtingsmateriaal. Door de Curriculumbouwer behoort communicatie ruis tot de verleden tijd!

Interesse? Lees over ons unieke aanbod.


Alleen voor leden van Stichting Praktijkleren

Nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

Contactinformatie

Wilt u kennis maken:

De Overdracht bv
A. van Hobokenstraat 12
3161 KS Rhoon

Bel De Overdracht 010 5019732
Mail De Overdracht info@deoverdracht.nl
De Overdracht Home www.deoverdracht.nl
Twitter De Overdracht Twitter
Linked In De Overdracht Linked In

KvK 24260238
BTW NL804908163B01

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Overdracht geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Overdracht is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy statement

De Overdracht respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen "analytics" informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de 'Safe Harbor principles' en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Logo De Overdracht

slimme software voor het onderwijs

© 1995 - 2016 | De Overdracht b.v. | Alle rechten voorbehouden