Logo De Overdracht

Uniek aanbod voor leden van Stichting Praktijkleren

De VBC Curriculumbouwer met de digitale ‘ Voorbeeld curricula’ is een slimme investering in de kwaliteit van uw onderwijs. Wij bieden u als lid van Stichting Praktijkleren een uniek aanbod. Niet alleen kunt u veel goedkoper dan voor de grote broer ‘de Curriculumbouwer’ een gebruikerslicentie voor de VBC Curriculumbouwer krijgen, maar bovendien zakt de prijs naarmate er meer onderwijsinstellingen deelnemen. Geïnteresseerd? Lees verder en schrijf u in om informatie over het unieke aanbod te ontvangen.

Alle voordelen op een rij

De VBC Curriculumbouwer biedt u de volgende pluspunten voor uw teams:

  1. U werkt met een helder en transparant stappenplan
  2. Het kwalificatiedossier heeft u altijd direct bij de hand
  3. U kunt makkelijk variaties maken van een curriculum
  4. U krijgt onmiddellijk feedback op de wettelijke eisen
  5. U vindt alle informatie op één plek

U ziet genoeg redenen om te kiezen voor de VBC Curriculumbouwer.

Schrijf u in om informatie over het unieke aanbod te ontvangen!

Let op: Alleen voor leden van Stichting Praktijkleren

Nieuwsbrief

Schrijf in voor onze nieuwsbrief!

Contactinformatie

Wilt u kennis maken:

De Overdracht bv
A. van Hobokenstraat 12
3161 KS Rhoon

Bel De Overdracht 010 5019732
Mail De Overdracht info@deoverdracht.nl
De Overdracht Home www.deoverdracht.nl
Twitter De Overdracht Twitter
Linked In De Overdracht Linked In

KvK 24260238
BTW NL804908163B01

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Overdracht geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Overdracht is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy statement

De Overdracht respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen "analytics" informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de 'Safe Harbor principles' en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Logo De Overdracht

slimme software voor het onderwijs

© 1995 - 2016 | De Overdracht b.v. | Alle rechten voorbehouden