Logo De Overdracht

Slimme techniek

De Overdracht bouwt slimme software met slimme tools. We leveren betrouwbare oplossingen die aansluiten bij uw eisen en wensen. De VBC curriculumbouwer is een internetapplicatie en wordt als ‘software as a service’, kortweg ‘SaaS’ oplossing, geleverd aan onderwijsinstellingen. Dit betekent dat wij de applicatie hosten, technisch beheren en als onderwijslicentie beschikbaar stellen. Zo kunt u zorgeloos werken met de VBC Curriculumbouwer.

Actuele software

De Curriculumbouwer is gebouwd binnen het Microsoft.NET applicatieframework. Een dynamische ontwikkel-omgeving met zeer omvangrijke wereldwijze install base. De onderliggende relationele database in de Curriculumbouwer is Microsoft SQL-server.

De Curriculumbouwer is reeds enkele jaren in gebruik en heeft zich in de praktijk bewezen. Op basis van wensen en feedback van onze klanten en nieuwe technologische mogelijkheden zijn wij continu bezig de VBC Curriculumbouwer te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Natuurlijk geldt dit voor de gehele gebruikersperiode (contractduur) van uw onderwijsinstelling

Altijd de laatste versies van de ‘Voorbeeld curricula’

De VBC Curriculumbouwer wordt standaard geleverd met een koppeling voor het inlezen van de laatste digitale ‘Voorbeeld curricula’ van Stichting Praktijkleren. Zo gebruikt u voor elk cohort de meest actuele oplossing voor uw onderwijs.

Interesse? Lees over ons unieke aanbod.


Alleen voor leden van Stichting Praktijkleren

Contactinformatie

Wilt u kennis maken:

De Overdracht bv
A. van Hobokenstraat 12
3161 KS Rhoon

Bel De Overdracht 010 5019732
Mail De Overdracht info@deoverdracht.nl
De Overdracht Home www.deoverdracht.nl
Twitter De Overdracht Twitter
Linked In De Overdracht Linked In

KvK 24260238
BTW NL804908163B01

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Overdracht geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Overdracht is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy statement

De Overdracht respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen "analytics" informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de 'Safe Harbor principles' en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Logo De Overdracht

slimme software voor het onderwijs

© 1995 - 2016 | De Overdracht b.v. | Alle rechten voorbehouden