Logo De Overdracht

Ontwikkel uw OER voortaan online!

Het ontwikkelen en onderhouden van een onderwijs- en examenreglement is een uitdagende en een tijdrovende bezigheid. Met de Online OER haalt u een snelle en makkelijke oplossing in huis. Deze uitbreiding van de Curriculumbouwer biedt u alle gegevens en de mogelijkheid om uw OER in uw huisstijl vorm te geven. Bovendien kunt u uw OER ontwikkeling standaardiseren en zorgt het voor makkelijk onderhoud van uw onderwijs- en examenreglementen. Kortom: Met de Online OER boekt u niet alleen tijdswinst, maar maakt u ook een extra kwaliteitsslag.

Makkelijk en snel

De Online OER is een uitbreiding van de Curriculumbouwer. Hierdoor kunt u vanuit uw curricula direct alle noodzakelijke data inlezen en gebruiken in een OER. Het handmatig en per opleiding invullen van uw OER behoort hiermee tot de verleden tijd. Bovendien kunt u door de koppeling met de Curriculumbouwer eenvoudig en snel aanpassingen in curricula doorvoeren in een OER. Uw OER ontwikkelen en onderhouden was nog nooit zo makkelijk!

Alle informatie op één plek

Binnen de Online OER vindt u alle informatie voor uw onderwijs- en examenreglementen op één plek. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw OER beheren en delen als PDF binnen uw organisatie. Iedereen beschikt zo over dezelfde informatie. Bovendien hebben uw studenten binnen de Online OER een eigen plek waar zij direct hun OER kunnen inzien. Zo zijn uw onderwijs- en examenreglementen inzichtelijk voor alle betrokkenen.

Standaardisatie en maatwerk

De Online OER is een slimme uitbreiding van de Curriculumbouwer. Het biedt u de mogelijkheid om uw eigen OER formats te ontwikkelen en te standaardiseren voor uw gehele onderwijsinstelling. Ook kunt u inspelen op bijzondere situaties in een opleiding en een OER op maat maken. Hierdoor creëert u voor elke opleiding een OER van top kwaliteit.

Delen en Samenwerken

U kunt binnen de Online OER op centraal niveau uw OER formats aanmaken en makkelijk delen met uw teams. Hierdoor kunnen uw teams eenvoudig informatie uitwisselen. Het gevolg is: een transparante OER ontwikkeling en een betere samenwerking binnen uw organisatie.

Meer …

Binnenkort presenteren wij een app geschikt voor smartphones, tablet en computer. Uw studenten krijgen zo overal toegang tot hun OER. Nieuwsgierig? Blijf ons volgen.

Meer weten?
Bel ons voor een afspraak!

010 501 97 32 of
06 222 41 878

Contactinformatie

Wilt u kennis maken:

De Overdracht bv
A. van Hobokenstraat 12
3161 KS Rhoon

Bel De Overdracht 010 5019732
Mail De Overdracht info@deoverdracht.nl
De Overdracht Home www.deoverdracht.nl
Twitter De Overdracht Twitter
Linked In De Overdracht Linked In

KvK 24260238
BTW NL804908163B01

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Overdracht geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Overdracht is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy statement

De Overdracht respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen "analytics" informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de 'Safe Harbor principles' en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.”

Logo De Overdracht

slimme software voor het onderwijs

© 1995 - 2016 | De Overdracht b.v. | Alle rechten voorbehouden